OBVESTILA


7. September 2023

VPIS NOVIH ČLANOV V VSE PROGRAME VADBE

Vse ki imajo radi šport, druženje in bi radi kvalitetno preživeli čas vabimo v našo sredino. Ponovno začenjamo z vsemi programi vadb. Vsi programi vadb, urniki ter datumi pričetka vadb so navedeni pod zavihkom - URNIK VADBE.

VABLJENI K VPISU!

 1. September 2023

INDIVIDUALNI TRENINGI, TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH (DO PET OSEB)

V klubu imamo tudi individualen pristop, kjer ponujamo testiranje začetnega stanja, vodeni trening, spremljava, prehrana, nasveti. Treningi potekajo po dogovoru. Vabljeni vsi, ki Vas ta način treninga zanima, saj Vam omogočimo prav vse, kar potrebujete za lasno zadovoljstvo.


Predstavitev Atletskega kluba Medvode

Atletski klub Medvode je bil ustanovljen leta 2010. Prej smo skoraj 40 let delovali pod društvom Partizan Medvode kot Atletska sekcija, novembra 2010 pa smo se odločili iti svojo pot. V svoji dolgi atletski zgodovini je atletska sekcija nanizala vrsto vidnih uspehov na nivoju države, v letu 2011 pa smo dosegli vrh in sicer z uvrstitvijo Luke Janežiča na mladinsko svetovno prvenstvo. Najprej je v juniju 2011 dosegel normo na 200m in sicer 22.25s ( norma je bila 22.40 ), nato pa uspešno zastopal Slovenijo in naš klub v mesecu juliju 2011 v Lillu v Franciji. Zasedel je 44. mesto od 77.

Atletski klub Medvode ima sedež v Zgornjih Pirničah 40 g, 1215 Medvode. Nadaljujemo s trdim delom v atletiki in sicer imamo skupine od mlajših pionirjev do mladincev. Trenutno je v klub včlanjenih cca 40 otrok, ki vadijo v treh starostnih skupinah ( mlajši dečki/ce, starejši dečki/ce in mladinci/ke. Poleg atletike se ukvarjamo tudi s splošno vadbo za najmlajše in z rekreacijo za starejše. Včlanjeni smo v Atletsko Zvezo Slovenije in tekmujemo na vseh državnih in mednarodnih ravneh.

ak medvode, atletika, medvode